Ordningsregler för klubbhuset

Publicerad söndag 1 aug 2021, 20:45

Vi har tyvärr haft några incidenter i klubbstugan med fönster och dörrar som lämnats öppna över natten, nedskräpning och vårdslös hantering av pingisbordet, vilket inte är acceptabelt.

Det är väldigt positivt att vårt nya pingisbord har blivit så populärt, men om vi ska kunna fortsätta att hålla klubbstugan öppen och tillgänglig för alla medlemmar så är det viktigt att vi är rädda om den.

För att tydliggöra vad som gäller så har vi utformat bifogade ordningsregler som vi kommer att sätta upp i lokalen och publicera på hemsidan. Vi uppmanar alla föräldrar att gå igenom reglerna med era barn och ungdomar och följa upp att de lämnar klubbstugan i gott skick när de har varit där på egen hand.

Vi hoppas att vi med detta ska kunna komma tillrätta med problemen så att vi kan fortsätta hålla klubbstugan tillgänglig, i annat fall så kommer vi behöva byta kod på låset och begränsa tillgängligheten och det vore väldigt tråkigt.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.